Villám indiai csirke

Villám indiai csirke

Ha az nincs kedve az embernek kedve főzőcskéznie, akkora jó ez a recept. Összesen 5 perc az előkészítése, 15 percet kell pihentetni, 35 perc alatt készre sütni. Finom különleges étel kerül az asztalra.

Hozzávalók:

  • 330 g joghurt
  • 2 ek garam masala
  • kb 4cm gyömbér lereszelve
  • 2 ek sűrített paradicsom – 80 g Dawtona paradicsomot használtam
  • 500 g csirkemell felkockázva

Össze keverjük a joghurtot, a gram masalat, a sót, a gyömbért és a sűrített paradicsomot, majd hozzáadjuk a csirkemell kockákat. Jól összekeverjük. 15 percet pihentetjük a hűtőben.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A masszát átöntjük egy jénaiba, 35 perc alatt készre sütjük.
Rizzsel tálaljuk.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.